Nieuws en blogs

You’ll never walk alone met De Verzuimmakelaar als backup

 

Als HR manager sta je er vaak alleen voor. Soms kun je je best eenzaam voelen in je functie. Jij bent de enige binnen het bedrijf met kennis van HR zaken. Je weet veel over je collega’s, maar zelf kun je je ei bij niemand kwijt. En dan is er nog de wetgeving die continu verandert, waardoor je soms niet meer weet of je het wel of niet goed doet.

Met wie ga jij sparren of checken wat de juiste beslissingen is? Je wilt niet steeds je drukke manager lastig vallen met vragen die nota bene over je eigen vakgebied gaan. Daarnaast wil je niet onzeker overkomen bij je baas. Dat maakt het zo lastig, want soms zie je het zelf niet meer helder.

Wij hebben de oplossing voor jou!
Bel een specialist van De Verzuimmakelaar. Je krijgt gegarandeerd deskundig advies. Hoe fijn is het dat je samen kunt sparren over lastige issues en dat iemand met je meekijkt of je de juiste stappen neemt. Zie De Verzuimmakelaar als je eigen backup. Je staat er niet meer alleen voor.

En onze service gaat nog verder...
Want heb je er al over nagedacht wie jouw taken overneemt als je binnenkort lekker op vakantie bent? En wie vervangt jou eigenlijk als je zelf ziek bent? Wist je al dat De Verzuimmakelaar jouw taken tijdelijk kan overnemen. Neem snel contact op met De Verzuimmakelaar en we maken vrijblijvend een afspraak om kennis met je te maken. De Verzuimmakelaar is jouw partner op het gebied van HR en verzuim.

You’ll never walk alone met De Verzuimmakelaar als backup

 

Blijf bij!

Aanmelden nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom verzuim.

Inschrijven