Nieuws en blogs

Wij hebben het leukste vak ter wereld. Jij ook?

Een dag uit het leven van een casemanager bij De Verzuimmakelaar

 

Soms kijken mensen mij aan alsof ik gek ben. Ik kan namelijk uren doorratelen over mijn werk. En dan gaat het niet alleen over sterke verhalen die we op kantoor meemaken, maar ook over alle regels die voorbij komen in ons vakgebied. Ik zit vol van mijn werk. 24/7. Nou heb ik het geluk dat de topic ‘arbeid’ in de top 5 van de meest besproken gespreksonderwerpen staat. Waar werk je tegenwoordig? Bevalt het? Leuke collega’s? In no time komen de verhalen op tafel. En dan begint het bij mij direct te kriebelen. Voor je het weet, krijg je een pleidooi over verzuimbegeleiding om de oren.

 

Als casemanager kan ik mijn werk nooit loslaten. Daar kan ik niets aan doen, ik hou nou eenmaal van mijn job. Ik geef toe: Ik ben vakidioot. En dit geldt niet alleen voor mij. Het hele team van De Verzuimmakelaar is gepassioneerd van het vak.

 

We zijn echte mensen-mensen met een winnaarsmentaliteit. We vinden het heerlijk om mensen te stimuleren, motiveren en te enthousiasmeren om het maximale uit ze te halen. We gaan door tot het uiterste. Niemand van De Verzuimmakelaar zal opgeven! Lukt links niet? Dan gaan we rechtsom. We zetten onze tanden in een dossier. We duiken diep in de materie en zoeken alles uit van A tot Z. We willen het uiterste resultaat te behalen. Kwaliteit leveren.

 

Elke casus wordt bij De Verzuimmakelaar zo goed mogelijk opgelost. Per case bespreken we welke specifieke aanpak het beste resultaat zal opleveren. Met positieve energie, oprechte interesse, betrokkenheid, maximale inzet en bovenal kwaliteit als belangrijke drijfveren, weet ons team in elke situatie te voorzien in een passend advies en de juiste begeleiding.

 

Het is belangrijk dat wij een klant ontzorgen en dat met alle tevredenheid een verzuimdossier wordt afgesloten. Een blije klant is goud waard. Dáár worden wij blij van. Dáár krijgen we energie van. Het tovert een glimlach op mijn gezicht en daar doe ik het voor.

 

En dat maakt hét verschil!

 

Wat we doen, doen we met passie. Wij hebben écht plezier in ons werk en dat stralen we uit. Naar elkaar, maar ook naar onze klanten. Met hart voor het vak en hart voor uw zaak.

 

Goed advies maakt beter.

 

Laat je inspireren door de vakidioten van De Verzuimmakelaar en neem direct contact met ons op.

www.deverzuimmakelaar.nl | info@deverzuimmakelaar.nl | 0413 – 397739

Wij hebben het leukste vak ter wereld. Jij ook?

 

Blijf bij!

Aanmelden nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom verzuim.

Inschrijven