Nieuws en blogs

De strippenkaart van De Verzuimmakelaar

Een dag uit het leven van een casemanager bij De Verzuimmakelaar

Als ondernemer of HR medewerker plan je natuurlijk zo goed mogelijk je werkzaamheden. Er staan namelijk veel onderwerpen vast in je agenda die elk jaar terugkomen, dat weten wij als geen ander door onze ruime ervaring op dit gebied. HR is mensenwerk dus je ontkomt er niet aan toch voor verrassingen te komen staan, of je het leuk vindt of niet. Juist in deze piekmomenten waarbij je even wil sparren, de deskundigheid in wil roepen of puur wil toetsen of je arbeidsrechtelijk correct handelt, kan je onze hulp inroepen. No strings attached, puur op basis van een strippenkaart. Een aansluiting met ons als arbodienstverlener is hiervoor niet nodig.

 

Bijvoorbeeld:

  • Één van je beste medewerkers zegt zijn baan op en gaat voor een nieuwe uitdaging. Hoe voer je nu objectief een waardevol exit gesprek, wij kunnen je helpen met de juiste vraagstelling.
  • Je moet een nieuwe vacature opstellen om hem te vervangen maar behoudt je zijn functie wel op de zelfde manier of is dit het moment om nu juist de afdeling anders in te gaan vullen? Wij kunnen met je sparren over de consequenties hiervan, dit kunnen zeer bruikbare eye-openers zijn.
  • Wil je de leidinggevenden binnen je organisatie eens toetsen op de kwaliteit waarmee zij hun ontwikkelgesprekken voeren? Laat ons er een paar bijwonen en ze zullen met concrete tips en feedback hun vaardigheden op een hoger plan kunnen brengen.
  • Verzuimgesprekken, wat mag je wel en niet vragen, we hebben een mooi gespreksformulier ontwikkeld waarbij je én AVG proof werkt, én jouw medewerker het beste kan helpen en inzetten.
  • Heb je nog geen aansluiting met ons als arbodienstverlener en wil je toch je verzuimdossier laten checken, wij kunnen snel en gedegen een advies geven over eventuele reparatie activiteiten in het dossier. Dat geeft net het vertrouwen dat je de juiste koers vaart tijdens de ziekteperiode.

 

Een strippenkaart neem je af bij de Verzuimmakelaar tegen een gunstig tarief waarbij een aansluiting met ons als arbodienstverlener niet verplicht is. Je krijgt één factuur en maandelijks krijg je de update van de strippenkaart met daarop de verrichte activiteiten. Zo hou je zelf de regie in handen van de investering en werkzaamheden die je in wilt zetten voor arbodienstverlening en/of HR advies.

 

Ook interesse in een strippenkaart van De Verzuimmakelaar, neem dan contact met ons op, via info@deverzuimmakelaar.nl

 

De strippenkaart van De Verzuimmakelaar

 

Blijf bij!

Aanmelden nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom verzuim.

Inschrijven